2 de febr. 2009

Sortides

Cap de setmana a Santander
Aprofitant el partit del Barça al Sardinero, varem tenir l'excusa per fer una escapadeta a Santander. Va tocar llevar-se d'hora i a dos quarts de sis ja ens trobavem a l'autopista en direcció a Lleida. Tot i l'hora, la inestimable companyia dels cules banyolins, tots ells una mica sords, va fer que el trajecte no es fes molt pesat. A les deu del matí de dissabte va començar el festival gastronòmic del cap de setmana a Calahorra, esmorzar contundent a base de pa amb tomàquet i embotits banyolins. A les dues, sense temps per haver paït, provem les delicadesses d'un menu força mariner ja prop de Santander.
A mitja tard arribem a l'hotel, dutxar-se, descansar una mica i tornem-hi que no ha estat res. Un llarg passeig ens porta fins al centre de la ciutat. Tot i que el dia no acompanya gens, trobem una ciutat fantàstica, realment aquí tenen molta pasta!! De fet vàrem passar per davant de casa d'en Botín, el del Santander. Després de passejar amunt i avall durant hores, anem a prendre unes cerveses mentre mirem futbol en un bar. Allà ens aconsellen un bon restaurant per sopar. I havia de ser bo, amb el que pretenien cobrar!!! Varem entrar al del costat que era una cosa més assequible. De segón va predominar el "chuleton" que va donar força batalla.


Al matí següent, visita al far d'un cap proper i passeig per les platges, realment són extraordinàries. Abans de dinar, canya i "rabas". Després de dinar, ja fem cap al camp del Sardinero, sort que és tot cobert perquè plou. Gran ambient de futbol, una afició fantàstica la del Racing que canta l'himne a capela!. Per nosaltres que ens trobem atrinxerats en un raconet, el partit comença fluix. Empitjora, però al final gràcies al mestre, catarsi col·lectiva i esclat d'eufòria.


El viatge de tornada "durillu". Entre cop de cap i cop de cap paradetes per anar a canviar el suc a les olives. I a les sis del matí cap al llit els més afortunats. Els poc afortunats dutxeta i a treballar.



1 comentari:

Unknown ha dit...

great blog :)

http://naszesydney.blogspot.com/